Modele de rochii crosetate manual

Frumoase toate. AȘ Dori o Rochy DAMA tricotata manuel TEHNICA Raglan. Multumesc. Acesta este tiparul cu dimensiunile en cm un crosetate de rochiei. Acesta este Schema Nr. 2 a marginei de Jos a rochiei crosetate. Aceasta Rochy crosetata Manual este potrivita pentru marimea 36, (marimea S in sistem alpha) Buste 90-95 cm, lungime 93 cm aprox. Se croseteaza partea de Jos a rochiei conforme schemei 2. De exemplu acesta are 32 de modele Deci randul de Baza este de 192 ochiuri de lant. Eliminam Cate 2 MODELE in fiecare parte si ramanem cu 28 MODELE (14 MODELE FATA, 14 MODELE Spate).

5 ochiuri de lant, Al 6-Lea se prinde in mijocul celor 7 picioruse. Se croseteaza primul rand in jurul decolteului dupa cum urmeaza: in afara de avantajele énumérer mai sus Mentionez inca doua, de Mare importanta pentru femeia zilelor noastre: aspectul Economic si Practic. Mulțumesc. Frumoasa, simpla, foarte clar explicata. Cu acest acest Model de Rochy crosetata, mi-am Propus sa demonstrez ca toate femeile, iubitoare de Frumos, isi pot confection singure, DIN materiale ieftine si usor de procurat, la indemana tuturor, Piese de imbracaminte UNICAT, deosebit de atractive. Dupa primul rand, UNIM partea, ca modelul rochiei sa fie lucrat Circular. Piciorus simplu, 2 ochiuri de lant, piciorus simplu in acelasi spatiu, 3 ochiuri de lant, piciorus simplu peste 5 ochiuri de Baza, 2 ochiuri de lant, piciorus simplu in acelasi spatiu, se continua pana la Terminarea randurilor in acelasi fel. . Eliminam Cate 2 MODELE Sub gosse intr-o parte si Alta, ASA ca Raman pentru partea DIN FATA tot 12 MODELE. Matériel: 350 gr.

(Puteti folosi orice fel de Material DIN Bumbac sau amestec Care se Lucrezia cu croseta Nr. 3.5 sau 4 Cate 6 picioruse simple in fiecare spatiu, 1 piciorus scurt. Al 5-le Rand se Reia modelul de la primul rand intercalat, conforme schemei 1. Trei ochiuri de lant, 6 picioruse simple dans acelasi spatiu, 1 piciorus Orb in urmatorul spatiu, 7 picioruse simple, 1 piciorus Orb in urmatorul spatiu si se continua pana la Terminarea randului. Va doresc Spor la lucru si pentru orice nelamurile astept intrebarile voastre folosind modulul de comentarii de mai jos. Dupa Terminarea celor 8 MODELE, se continua cu scaderea de PE solduri. Femeia de azi, sotie, Mama si gospodina, este intr-o continua Lupta cu timpul. De aceea, m-am gandit sa propun tuturor femeilor acest Model de Rochy crosetata, eleganta si usor de executat, care va poate oferi Momente de destindere si satisfactii.

Acum am inceput al doilea Rand de modèle. Dupa cum vedeti PE Schema principala Nr. 1, Al doilea Rand se incepe cu 3 ochiuri de lant, piciorus simplu, 3 ochiuri de lant, 2 picioruse simple, 1 Ochi de lant si in continuare se Repeta pana la Terminarea randului. Faceti scaderea pentru série, Raman 12 MODELE si 4 MODELE PE inaltime (ca si in Poza). Eliminam 4 MODELE la mijlocul fetei si lucram Cate 4 pe fiecare Latura. Se uneste al 2-Lea Rand ca in Poza de mai sus ca modelul sa fie lucrat Circular..

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.