Modele de faianta dedeman

Faianta Marna Perla este o Placa Ceramica pentru perete. Sont Culoarea Alba si o glazura Mata. Placa sont o forma dreptunghiulara, avand dimensiunile 20 x 50 cm. acest modèle de faianta este destination amplasarii in Interior. Faianta de baie si Faianta de bucatarie introduire in incapere un anumit RITM dupa Care se ghideaza o anumita Dinamica cromatica. Astfel, se cunoaste faptul ca in baie este permisa utilizarea placilor de faianta in culori puternice sau chiar in anumite combinatii deosemorsure. Acest lucru se datoreaza faptului ca timpul petrecut in baie este unul relativ scurt, astfel INCAT aceste jocuri cromatice nu Devin obositoare. Faianta este prezenta intr-o varietate de modele si Culori, de la modelele clasice cu nuante de Alb, pana la modelele mai extravagante cu aplicatii DIN diferite materiale. Oricum, pentru a amenaja incaperile urmand un design contemporain este de preferat sa se Evite faianta Alba, uniforma si monotona. Este potrivit in orice Tip de incapere datorita culorii neutre (Alb Perlat) regasite dans Model, ce se potriveste atat in bucatarie, cat si in baie sau in balcon.

Modelul unei placi este simplu, reprezentand Alegerea Clasica de faianta, potrivita in orice incapere atat a locuintei, cat si in spatiile publice. * Faianta Marna Perla se livreaza la Cutie, iar o Cutie acopera 1,2 MP. Pretul afisat este pentru 1 MP. Faianta reprezinta acea Placa Ceramica atat de des intalnita cu Casele tuturor ce sont ca SCOP principal decorarea peretilor interiori. Modalitatea prin aceasta este realizata permite o aplicare relativ usoara ce rezista in timp si ofera confortul necesar in incaperi precum baie sau bucatarie. Faianta este produsa de sute de Ani de ceramistii DIN Orasul italien Faenza. Nu doar numele a fost imprumutat si extins in toata lumea, ci si mestesugul. Faianta se realizeaza dintr-un lut cu o compozitie Chimica, fapt care o deosebeste de Ceramica obisnuita. Mai mult, si Temperatura la Care se ARD placile de faianta este diferita. Pentru Bai puteti opta pentru culorile Reci, marine (GRI, albastru, Verde), iar pentru bucatarii au trecere culorile Calde de Bej, orange sau galben.

O culoare des intalnita este wengé (o textura nelucioasa, Cu striatii foarte fine PE verticala, Care imitations lemnul cu aceeasi denumire), prezenta PE nuante de brun inchis sau brun-roscat Care se imbina cu nuante de Crem, PE acelasi Tip de textura. Daca va doriti nuante mai curajoase, puteti incerca Alb si Rosu sau alte Culori tari, in combinatii indraznete, Care frizeaza. Marile sau micile proiecte de amenajare a locuintei sunt cele care ne incarca pozitiv. Indiferent de tipul de proiect, Rezultatul Dorit este acelasi: imbinare armonioasa intre pereti si pardoseala, intre Design Practic si confort, precum si intre stilul fiecarei incaperi DIN locuinta.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.